18-05-05

Rit 16 : Lissone - Varazze (Trenette met pesto)


Winnaar : Christophe Le Mevel

Roze trui : Paolo Savoldelli
Groene trui (bergprijs) : José Rujano Guillen
Blauwe trui (Intergiro-tussensprinten) : Paolo Bettini
Paarse trui (puntenklassement) : Paolo Bettini

 

 

  Trenette al pesto (Trenette met pesto)

Ingrediënten :
400 gr trenette - 60 gr groene boontjes - 2 aardappelen -
pestosaus - pecorino - zout

Bereiding :
Kook de in stukjes gesneden aardappelen en boontjes in gezouten water. Halverwege de kooktijd voeg je de pasta toe. Giet alles af. Laat uitlekken en schep over in een voorverwarmde schotel. Meng met wat pesto en geraspte pecorino.

Buon appetito!

20:42 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.