09-05-05

Rit 2 : Catanzaro Lido - Santa Maria del Cedro (Lamskoteletjes alla Cosentina)

Winnaar : Robbie McEwen
Roze trui : Robbie McEwen
Groene trui (bergprijs) : Thorwald Veneberg
Paarse trui (puntenklassement) : Robbie McEwen
Blauwe trui (Intergiro-tussensprinten) : Sven Krauss

Costolette d’agnello alla Cosentina
Ingrediënten : 800 gr lamskoteletten - 10 lepels olijfolie - 1 ui - 400 gr gepelde tomaten - 2 grote paprika's - 100 gr groene olijven - gehakte peterselie - peper - zout

Bereiding :
Hak de ui fijn.   Pel de tomaten en verwijder de zaadjes.  Snijd ze in stukken.  Snijd de paprika's in reepjes.  Snijd ook de olijven in plakjes.
Warm de olijfolie op en bak de lamskoteletten hierin aan beide zijden.  Kruid met peper en zout en houd ze warm.
Voeg de ui, tomaten, paprika en olijven toe in de pan.  Laat ca. 10 minuten sudderen.  Voeg de koteletjes nog eventjes toe.  Kruid bij met peper en zout en werk af met peterselie.

Buon appetito!

Recept : Intrage

 

 

19:43 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.